Bestellen lamsvlees

Onze lammetjes zijn geslacht in een lokaal slachthuis en door een ambachtelijke slager verwerkt tot mooie producten. We hebben nu voor de liefhebber prachtige kwaliteit Hollands weidelamsvlees. Onze lammetjes zijn natuurlijk opgegroeid, zonder onnodige medicamenten of preventieve penicilline en hebben alleen weidegras gegeten. Dit toont zich in de uitzonderlijk mooie malse en vetarme kwaliteit van het lamsvlees.

De lammetjes zijn in een lokaal slachthuis geslacht (De Heerens te Rucphen) en verwerkt bij een lokale ambachtelijke slager (patrick van Elteren te Oud Gastel).

Wij bieden van onze lammetjes de achterbouten, saucijzen en samengestelde pakketten te koop aan.

Lamsachterbout:

De, volgens onze slager, uitzonderlijk mooie kwaliteit achterbouten bevatten alleen het dijbeen bot en vrijwel geen vet. De mooi gesneden bout is direct na het verwerken gevacuümmeerd  en diepgevroren.

De gewichten van de achterbouten variëren van 1,4 kg tot 2,4 kg. Een prachtige bout om in zijn geheel te bereiden voor een maaltijd met vrienden of om plakken van te snijden.

De achterbouten gaan per stuk en de prijs is afhankelijk van het gewicht.

Prijs € 23,00 per Kg

Lamssaucijzen:

De saucijzen zijn gemaakt met kwaliteitsgehakt (o.a. halsstukken en bavette) en mediterraans gekruid. Een heerlijk en gezond alternatief voor de runder- of varkenssaucijs die ook nog eens veel beter smaakt!

De saucijzen zitten per 2 verpakt en wegen ongeveer 140 gram per stuk (ca. 280 gram per pakje).

De saucijzen gaan per verpakking van 2 stuks en de prijs is afhankelijk van het totaal gewicht.

Prijs € 13,50 per Kg

Lamsvleespakket:

Deze mooie pakketten zijn samengesteld uit de beste gedeeltes van onze lammeren. Alleen de achterbout zit er niet bij. De pakketten zijn met zorg samengesteld en direct na het verwerken afzonderlijk verpakt en gevacuümmeerd. De pakketten variëren in gewicht tussen de 3,4 en 4,5 Kg. Dit zit vooral in een zwaardere schouderbout en/of zadelstuk.

De pakketten bevatten:

  • lamsschouderbout
  • Lamszadelstuk
  • 4 Dubbele lamskarbonades
  • 4 Lamssaucijzen
  • Lamsschenkel
  • 2 Pakjes shoarma van ca 450 gram per stuk

Pakketten gaan per stuk en de prijs is afhankelijk van het gewicht van het pakket

Prijs € 18,00 per Kg

Bestellen

Gebruikt u onderstaand formulier om uw bestelling te plaatsen. Vermeld wat u wilt bestellen (lamsvleespakket, lamsachterbout en/of lamssaucijzen en de hoeveelheden) en of u liever wat meer of minder wilt hebben.

De bestellingen kunnen afgehaald worden bij ons in Oudenbosch (Nattestraat 8) op afspraak. Betaling vooruit via de bank of contant bij afhalen.

Lamsvlees bestelling
Selecteer wat u wenst te bestellen en of u liever een lichter pakket of achterbout wenst.
Vult u hierboven eventuele vragen of opmerkingen in, alsmede een gewenst ophaaltijdstip. Ook kunt u hier de hoeveelheden aangeven. Wij zullen u een bevestiging sturen met de beschikbaarheid en prijs.