Bestellen lamsvlees

Onze lammetjes zijn geslacht in een lokaal slachthuis en door een ambachtelijke slager verwerkt tot mooie producten. We hebben nu voor de liefhebber prachtige kwaliteit Hollands weidelamsvlees. Onze lammetjes zijn natuurlijk opgegroeid, zonder onnodige medicamenten of preventieve penicilline en hebben overwegend weidegras gegeten. Dit toont zich in de uitzonderlijk mooie malse en vetarme kwaliteit van het lamsvlees.

De lammetjes zijn in een lokaal slachthuis geslacht (De Heerens te Rucphen) en verwerkt bij een lokale ambachtelijke slager (patrick van Elteren te Oud Gastel).

Dit jaar geen samengestelde pakketten, maar losse verkoop van:

  • Shoarma, per 500 gram
  • Saucijzen, per 2
  • Dubbele karbonades, per 2
  • Schouderkarbonades, per 2
  • Achterbout, per stuk
  • Schijven van een bout, per 2
  • Schouderstuk, per stuk
  • Schenkels, per stuk

Tevens heeft de slager lamsvlees voorgegaard, zodat dit makkelijk te bereiden is en de voorbereidingstijd aanzienlijk korter wordt.

Prijslijst

Prijs per kilo
Achterbout met been € 20,00
Lamsachterbout schijf € 20,00
Schouderbout € 18,00
Shoarma 500 gram € 14,50
Saucijzen Jalapeno gekruid € 13,50
Hamburgers € 13,50
Schenkel € 15,00
Karbonade € 18,00
Zadel € 16,00
Voorgegaard
Lamsbout €23,00
Schenkel/ Ossobuco €18,00
Schouderbout €21,00

Lamsachterbout:

De, volgens onze slager, uitzonderlijk mooie kwaliteit achterbouten bevatten alleen het dijbeen bot en vrijwel geen vet. De mooi gesneden bout is direct na het verwerken gevacuümmeerd  en diepgevroren.

De gewichten van de achterbouten variëren van 1,1 kg tot 1,4 kg. Een prachtige bout om in zijn geheel te bereiden voor een maaltijd met vrienden of om plakken van te snijden.

De achterbouten gaan per stuk en de prijs is afhankelijk van het gewicht.

Prijs € 20,00 per Kg

Lamssaucijzen:

De saucijzen zijn gemaakt met kwaliteitsgehakt (o.a. halsstukken en bavette) en mexicaans gekruid. Een heerlijk en gezond alternatief voor de runder- of varkenssaucijs die ook nog eens veel beter smaakt!

De saucijzen zitten per 2 verpakt en wegen ongeveer 140 gram per stuk (ca. 280 gram per pakje).

De saucijzen gaan per verpakking van 2 stuks en de prijs is afhankelijk van het totaal gewicht.

Prijs € 13,50 per Kg

Het vlees kan op afspraak worden afgehaald in Oudenbosch.

Bestellen

Gebruikt u onderstaand formulier om uw bestelling te plaatsen. Vermeld wat u wilt bestellen en of u liever grotere of kleinere stukken wilt hebben.

De bestellingen kunnen afgehaald worden bij ons in Oudenbosch (Nattestraat 8) op afspraak. Betaling vooruit via de bank of contant bij afhalen.

Lamsvlees bestelling
Selecteer wat u wenst te bestellen en bij de opmerkingen de gewenste hoeveelheid die u wil bestellen.
Vult u hierboven eventuele vragen of opmerkingen in, alsmede een gewenst ophaaltijdstip. Ook kunt u hier de hoeveelheden aangeven. Wij zullen u een bevestiging sturen met de beschikbaarheid en prijs.