Lamsvlees info

Onze lammeren hebben binnen in de stal gestaan, totdat ze in mei de wei in zijn gegaan. Daar hebben ze in het voorjaar en de zomer gras gegeten. Onze lammeren hebben een fijn, zorgeloos leven geleid en hebben volop aandacht gekregen. Het vlees is dan ook Weidelamsvlees.

Het ras is een kruising tussen Texelaarram en Swiftermoeder. Dit is een prima vleesras, goede vlees bot verhouding en geen overtollig vet. Bovendien zijn de lammeren makkelijk in de omgang.

Onze lammeren zullen met ongeveer 6 maanden geslacht worden.

Het vlees:

Onze lammeren worden geslacht bij een lokaal slachthuis, dit resulteert in een zeer korte reistijd voor de lammeren en dit zorgt voor minder stress. Hierdoor wordt de vleeskwaliteit behouden.

Een erkende keurslager gaat mooie producten van het lamsvlees maken. Het vlees wordt per stuk/ of meerdere stuks ingepakt, gevacumeerd en ingevroren.

Het vlees kan via onze webshop besteld worden. Als de bestelling voor u gereed gemaakt is kunt u de bestelling bij Antonius Hoeve op afspraak ophalen.

Nu online te bestellen:

 https://antoniusoudenbosch.nl/prima-kwaliteit-hollands-lamsvlees/