Camping

Camping

Antonius Hoeve Camping is een mini camping met 15 staanplaatsen, gelegen in het buitengebied van Oudenbosch, gemeente Halderberge, grenzend aan natuurgebied “Pagnevaart”. Gelegen op ca. 2 km vanaf de kern en het station van Oudenbosch. Diverse restaurants en supermarkten bevinden zich in een cirkel van 1 á 2 kilometer vanaf de camping.

Onze camping is goed te bereiken vanaf de A58, Breda – Roosendaal, En vanaf de A 17 Dordrecht -Roosendaal. De afstand is 10 kilometer tot Roosendaal, 20 kilometer van Breda en 60 kilometer vanaf Antwerpen. Maar ook de Zeeuwse kust is makkelijk bereikbaar, Burgh Haamstede is 75 kilometer vanaf de camping. Op loopafstand is waterspeelpark Splesj in hoeven. Ideaal dus om een dagje naar de stad, waterpark of het strand te plannen.

De camping is momenteel in ontwikkeling, er zijn ruime standplaatsen van 80-200 m2 aangelegd. Er is een uitstortpunt voor cassette toiletten. Op de standplaats is  een 16 Amp elektra aansluiting, waterkraan en een grijswaterafvoer .

Op dit moment is het mogelijk te kamperen bij Antonius Hoeve.

Informeer naar de mogelijkheden voor tent, caravan of camper! 

Antonius Hoeve Camping is gesitueerd op een ruim perceel, aangeplant met een variëteit aan bomen, struiken en heesters. De aanplant is gedeeltelijk nog jong, maar wat de intentie is is al duidelijk zichtbaar. kamperen op de Antonius Hoeve is een authentieke buiten ervaring voor de gast die een rustige en groene omgeving zoekt. Natuur, eenvoud en puur is waar wij naar streven.

Op het terrein bevinden zich diverse kleine weides waarin geiten, schapen en lammetjes grazen. De kippen scharrelen gezellig de hele dag buiten.

Waterlelie, Nymphaea Gladstoniana

Op het terrein is een vijver met picknick plaats. De vijver is recent aangelegd, de oevers worden nog aangeplant met o.a. gele lis, bies en watermunt en nectar planten voor de insecten. En waterlelies zoals in de vijver van het Pagnevaartbos. Het wordt een mooie stek om met een warme dag bij het water te kunnen zitten. Er waren dit voorjaar al nesten van watervogels: nijlganzen (eenden soort) en waterkoeten. Maar ook insecten (libellen) en wateramfibieën zoals kikkers en salamanders, dragen er toe bij dat we een rijke natuurlijke omgeving krijgen.

Bies

Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Kunt u uw fietsen niet meebrengen? Dan is er een mogelijkheid om bij onze B&B fietsen te huren.