We hebben weer lamsvlees!

November slacht maand. Onze lammetjes van dit seizoen zijn vorige week geslacht en we hebben weer vers gevacuumeerd en diepgevroren lamsvlees wat houdbaar is tot einde 2020. Keurslager Patrick van Elteren heeft het volgende bereid:

  • Achterbouten van ca 1kg
  • Voorgegaarde achterbouten (ca 1kg)
  • Voorgegaarde schenkels (ossobuco)
  • Schouderbouten
  • Achterbout schijven
  • Lamsteaks
  • Voorgegaarde schouderbouten
  • Hamburgers
  • Shoarma (gekruid)
  • Lamsworsten (mexicaans-jalapeno gekruid)
  • Schoudercarbonades
  • Carbonade
  • Lamszadel

U kunt uw bestelling doen via het webformulier, een email of even bellen. Afhalen op afspraak.

Binnenkort vers lamsvlees!

De afspraak met de slager is gemaakt. De lammetjes worden geslacht en binnenkort is het vlees te bestellen in onze webshop.

Dit jaar geen samengestelde pakketten, maar losse verkoop van:

  • Shoarma
  • Saucijzen
  • dubbele Karbonades
  • Bouten
  • Schijven van een bout
  • Schouderstuken
  • Schenkels

Tevens gaat de slager lamsbouten voorgaren, zodat deze makkelijk te bereiden zijn en de voorbereidingstijd aanzienlijk korter wordt.

Het vlees kan op afspraak worden afgehaald in Oudenbosch.

 

Reisverslag Oudenbosch

Een van onze gasten heeft het eerste deel van een reisverslag geplaatst over een drie daagse trip rondom Oudenbosch.
Erg leuk om te lezen en ook super mooie foto’s erbij. Wij kijken al uit naar deel twee over de Basiliek, blikvanger van Oudenbosch.

Facebook

Op facebook hebben we een filmpje geplaatst met de laatste foto’s!

Vandaag nieuwe foto's geplaatst op de website van Bedandbreakfast.nl en Booking.com

Geplaatst door Antonius Hoeve op woensdag 31 januari 2018

Koffie

Wij zijn super blij met onze nieuwe koffiemachine!

In onze B&B een echte koffiebar, naast gewone koffie, echte Cappuccino, Espresso of Latte Macchiato bij het ontbijt.