We hebben weer lamsvlees!

November slacht maand. Onze lammetjes van dit seizoen zijn vorige week geslacht en we hebben weer vers gevacuumeerd en diepgevroren lamsvlees wat houdbaar is tot einde 2020. Keurslager Patrick van Elteren heeft het volgende bereid:

  • Achterbouten van ca 1kg
  • Voorgegaarde achterbouten (ca 1kg)
  • Voorgegaarde schenkels (ossobuco)
  • Schouderbouten
  • Achterbout schijven
  • Lamsteaks
  • Voorgegaarde schouderbouten
  • Hamburgers
  • Shoarma (gekruid)
  • Lamsworsten (mexicaans-jalapeno gekruid)
  • Schoudercarbonades
  • Carbonade
  • Lamszadel

U kunt uw bestelling doen via het webformulier, een email of even bellen. Afhalen op afspraak.

Goedgekeurd Legionella beheersplan

Wij zijn in het bezit van een goedgekeurd Legionella beheersplan! Bureau de Wit heeft ons geholpen om het plan op te zetten en zij gaan ook jaarlijks beoordelen of wij aan de wetgeving voldoen.

2 keer per jaar worden watermonsters geanalyseerd  en jaarlijks wordt het systeem gecontroleerd. De laatste aanpassingen aan het waterleidingsysteem zijn goedgekeurd door Brabant Water.

Waterontharder

Wij kiezen bewust voor duurzaam.

Wij hebben een waterontharder geplaatst die de hoeveelheid kalk verlaagd in ons leidingwater.

Met zacht water hebben wij minder was-, reinigings- en schoonmaakmiddelen nodig en daarmee sparen we het milieu. 

Omdat de apparaten niet meer verkalken, zorgt dit voor een sterk verlaagd energieverbruik en dus minder kosten.

zachtere huid

Zachter water voorkomt huidproblemen zoals een uitgedroogde, schrale huid, eczeem en een rode, geïrriteerde en/of jeukende huid na het douchen. 

Binnenkort vers lamsvlees!

De afspraak met de slager is gemaakt. De lammetjes worden geslacht en binnenkort is het vlees te bestellen in onze webshop.

Dit jaar geen samengestelde pakketten, maar losse verkoop van:

  • Shoarma
  • Saucijzen
  • dubbele Karbonades
  • Bouten
  • Schijven van een bout
  • Schouderstuken
  • Schenkels

Tevens gaat de slager lamsbouten voorgaren, zodat deze makkelijk te bereiden zijn en de voorbereidingstijd aanzienlijk korter wordt.

Het vlees kan op afspraak worden afgehaald in Oudenbosch.

 

Reisverslag Oudenbosch

Een van onze gasten heeft het eerste deel van een reisverslag geplaatst over een drie daagse trip rondom Oudenbosch.
Erg leuk om te lezen en ook super mooie foto’s erbij. Wij kijken al uit naar deel twee over de Basiliek, blikvanger van Oudenbosch.