Bed & Breakfast

 

B&B Antonius Hoeve is gelegen in het buitengebied van Oudenbosch, gemeente Halderberge, grenzend aan natuurgebied “Pagnevaart”. Gelegen op ca. 3 km vanaf de kern van Oudenbosch.

De B&B  bied plaats aan maximaal 8 personen. De accommodatie bestaat uit 4 kamers die elk zijn ingericht voor 2 personen. De kamers hebben een eigen luxe badkamer en suite; met rain shower douche, wastafel en wc. Led TV. Wifi is op aanvraag beschikbaar. Ook beschikken de kamers over individuele temperatuur regeling met passieve koeling voor de warme dagen.

B&B Antonius Hoeve is gesitueerd op een ruim perceel, aangeplant met een variëteit aan bomen, struiken en heesters. De aanplant is nu nog jong, maar wat de intentie is is al duidelijk zichtbaar. Logeren op de Antonius Hoeve is een authentieke buiten ervaring voor de gast die een rustige en groene omgeving zoekt. Natuur, eenvoud en puur is waar wij naar streven.

Op het terrein bevinden zich diverse kleine weides waarin geiten, schapen en lammetjes grazen. De kippen scharrelen gezellig de hele dag buiten en leggen elke dag verse eitjes.

Het ontbijt wordt verzorgd in de gezamenlijke recreatie ruimte. Hier is ook een keukenblok voor koffie en thee faciliteiten. Bij mooi weer kunt u gebruik maken van het terras met uitzicht op de tuin en weides met dieren.

De B&B heeft een eigen toegang tot de accommodatie met sleutel voor de gasteningang.

Op het terrein is voldoende parkeergelegenheid aanwezig, ook is het mogelijk om fietsen ’s nachts in een afgesloten ruimte te stallen.

Kunt u uw fietsen niet meebrengen? Dan is er een mogelijkheid om bij onze B&B fietsen te huren.

Prijs en beschikbaarheid

De prijs voor een tweepersoonskamer bedraagt: 97,50 euro per nacht, incl. toeristenbelasting vanaf 1 januari 2022. Als u rechtstreeks bij Antonius Hoeve boekt.

Vraag naar de mogelijkheden van onze B&B en/ of neem contact op voor de beschikbaarheid.

De B&B is geheel rookvrij. Wij vragen u dan ook binnen de accommodatie niet te roken.

U kunt ook de beschikbaarheid in B&B Antonius Hoeve inzien of een reservering aanvragen:

Booking widget b24_widget_62f232a134a31

Ons huishoudelijk regelement kunt u hier inzien.

Onze leveringsvoorwaarden kunt u hier inzien.